Terug

⚫️WINTERJASSEN BIG SALE ⚫️ NU TOT 50% KORTING

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18:00 besteld = Morgen in huis!
  • Bedenktijd 15 dagen!

Dit zijn de winterjassen 2019 trends!

  • 07 / 08 / 2019 0
Dit zijn de winterjassen 2019 trends!

Ieder jaar verandert de mode en zoals elk jaar komen er ook weer nieuwe winterjassen trends bij naast de al bestaande trends in 2019. Dit zien we eigenlijk jaar terugkomen en hier wordt altijd onderscheid gemaakt in kortlopende en langdurige trends.

Dit zijn de winterjassen 2019 trends!

Ieder jaar verandert de mode en zoals elk jaar komen er ook weer nieuwe winterjassen trends bij naast de al bestaande trends in 2019. Dit zien we eigenlijk jaar terugkomen en hier wordt altijd onderscheid gemaakt in kortlopende en langdurige trends. Trends die kort duren zijn vaak zeer exclusieve modellen die mensen vaak weer snel zat zijn, maar de langdurige trends groeien in populariteit en blijven zeker een aantal jaren geliefd. Bij OnlineWinterjas.nl nemen we nu de langdurige trends onder de loop, omdat wij meer overtuigd zijn van trends die lang duren. Daar heeft namelijk iedereen profijt van. Uzelf, wij, het milieu, maar ook uw portemonnee heeft profijt van deze populaire langdurige trends.

In dit artikel gaat u de meest populaire designs ontdekken waar we u hopelijk heel blij mee gaan maken. Want zeg nou zelf, iedereen wil naast een model dat heerlijk warm gevoerd is, ook een jas waarmee hij/zij goed voor de dag kan komen.

 

Welke modellen zijn er populair voor heren en dames komende winter?

Er zijn een aantal modellen die er dit jaar tussenuit springen. Er zijn aparte trends voor heren en dames, maar er zijn ook een aantal modellen die het bij beiden goed gaan doen dit jaar. Eén van die modellen die het bij beiden geslachten goed gaat doen dit jaar zijn de parka jassen. Van oorsprong komt deze jas van de Polen, maar in de loop van de jaren is het een steeds populairder mode-item geworden. De ontwikkeling van de parka jas heeft ervoor gezorgd dat er zoveel verschillende designs, kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Misschien daarom dat de parka jassen zo in populariteit blijven groeien!

 

Kies voor één van deze modellen als winterjas dames in 2019

Wanneer u als vrouw op zoek bent naar een populaire dames winterjas in 2019 dan kunt u voor één van deze populaire trends kiezen. Het misschien wel populairste model is de lange dames winterjas. Lange winterjassen creëren een verzorgde moderne uitstraling en zijn, net zoals de parka jas, in veel verschillende designs, kleuren en maten verkrijgbaar. Tegenwoordig kunt u ze ook met een mooie bontkraag krijgen. En nu we het over de bontkraag hebben. Dat is een oude trend die in 2019 weer helemaal in is. Deze heerlijke warme bontjes geven een heerlijke puffy uitstraling.

Naast de lange winterjassen en de jassen met bontkraag gaat u dit jaar ook veel dames in een gewatteerde jas zien rondlopen. Maar welke kleur kunt u dit jaar kiezen in combinatie met deze populaire 2019 trends? Dat gaat u straks hieronder lezen!

Lange Winterjas - Dames Parka met Bontkraag - Blauw

Deze designs zijn het helemaal als winterjas voor heren in 2019

Als heren winterjas voor 2019 kunt u naast de populaire parka kiezen voor een heren bomberjack. De bomberjack is weer terug van weg geweest en gaat het straatbeeld weer vullen dit jaar. Bombers zijn namelijk niet alleen meer verkrijgbaar als zomerjas of tussenjas, maar zijn ook als winterjas nu verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en dat het maakt de bomber erg gewild.

En niet alleen bij vrouwen doet de bontkraag het weer goed, bij heren is die in 2019 ook terug van weg geweest. Bij ons vindt u al veel verschillende varianten terug in het assortiment en we zien dat de vraag blijft groeien naar deze populaire trend modellen.

Parka Heren - Groene Lange Winterjas

De kleuren groen, blauw en grijs gaan het erg goed doen als winterjas in 2019

Nu we het over de populaire designs voor 2019 hebben gehad, is het nu tijd om het over de kleuren trends voor winterjassen in 2019/2020 te hebben. Voor heren en dames zijn er drie kleuren die dit jaar de straten gaan overnemen. Dat zijn achtereenvolgend groen, blauw en grijs. Het zijn neutrale kleuren die gemakkelijker te combineren zijn met de rest van uw garderobe. Blauw en grijs stralen kalmte en vertrouwen uit, terwijl groene winterjassen balans en rust uitstralen. Het zijn dus de koele relaxte tonen die de winter gaan overnemen. Toch is er ook een kleur die meer uitdagend is en het ook erg goed gaat doen als winterjas in 2019. Misschien weet u het al, maar dat zijn de rode winterjassen! Een echte aanrader, wanneer u wilt opvallen en wanneer u goed bent in het samenstellen van verschillende outfits. Rood is echter geen aanrader, wanneer u maar één winterjas heeft, omdat rood niet met elke andere kleur samen gaat.

Natuurlijk zit u met de kleur zwart ook altijd goed. We vinden dit geeneens meer een trend, omdat zwarte designs het al zoveel jaren goed doen.

Combineer neutrale kleuren en excentrieke kleuren als winterjas in 2019/2020

Wanneer we naar de catwalk kijken dan zien we voor dit jaar voornamelijk een combinatie van neutrale en excentrieke kleuren voorbijkomen. Wij zijn daar al reuze enthousiast over, omdat je met een combinatie van neutrale en excentrieke kleuren zoveel verschillende outfits kan samenstellen. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook bij de winterjassen. We adviseren iedereen om een opvallende kleur, zoals geel en rood in huis te halen, maar ook een neutrale kleur, zoals blauw en groen. Hierdoor kunt u eindelijk blijven combineren met verschillende kledingstukken en jassen.

 

Bekijk ook eens onze winterjassen in de sale en wellicht scoort u een absoluut koopje!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »